Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Terug

Vragen? bel ons op: 0522 - 820345

Over buro vitaal

Jan Timmerman.

Jan is de oprichter van BuroVitaal en is organisatie-adviseur betreft vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Vitaliteit is opstaan met het gevoel dat het een fantastische dag gaat worden! Het is een overvloed aan energie. Daarbij horen voldoende beweging, goede voeding en niet al te veel stress.
Dit alles doe ik vanuit mijn grote passie om zo dynamisch mogelijk te leven en te ondernemen.
Tot 2015 ben ik actief geweest als ondernemer in de grafische marketing communicatie sector. Daarna is het roer omgegaan.
Met inmiddels een afgeronde studie tot Beweegcoach, heb ik BuroVitaal opgericht om mensen planmatig te kunnen helpen. Mijn ervaring als ondernemer in combinatie met mijn passie voor vitaliteit zet ik in om collega-ondernemers te trainen en te coachen. Uit ervaring weet ik dat een vitale ondernemer gelukkiger is, beter presteert en daardoor een meer winstgevend bedrijf heeft.
Samen werken aan een vitale body & mind. Met als prettige bijkomstigheid ook te kunnen sparren over ondernemerschap en wellicht te komen tot nieuwe inzichten.
Hoe leuk zou dat zijn…

jan@burovitaal.nl

.

Remco Reinink

Remco is partner bij BuroVitaal en adviseert organisaties op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Vanuit mijn vorige functie als groepsdirecteur van het vitaalste bedrijf van Nederland, is mijn missie organisaties in Nederland te adviseren en te inspireren vanuit mijn ervaringen betreft de (strategische) ontwikkeling en vooral ook praktische inzet van vitaliteit,- en duurzaam inzetbaarheidsbeleid.
Vanuit mijn jarenlange (management)ervaring binnen profit-organisaties heb ik mogen ervaren wat werkt en vooral ook niet werkt.

Vitaliteit & Duurzame inzetbaarheid, mooie containerbegrippen, maar hoe zet je dat nu om in concreet beleid en acties?

remco@burovitaal.nl

.

Jeanine Mulder. 

Jeanine is NLP Trainer en is daarnaast gespecialiseerd in DISC-trainingen. 

"Het bewust worden van je eigen gedrag, deze te herkennen en vervolgens te erkennen, is het startpunt om een goed inzicht te verkrijgen op gedrag en communicatie in het algemeen". 

Mijn passie is om mensen mee te nemen in hun eigen ontwikkeling en groei en ik geloof dat ontwikkeling en groei het antwoord is op de meeste uitdagingen van deze tijd, op zowel persoonlijk- als professioneel vlak.

Omdat ik geloof in de kracht van het visuele maak ik gebruik van de methode "De wereld van verschil."
Deze wereld bestaat uit zestien gedragsstijlen, die alle een andere gedragsstijl tonen. Door het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers tijdens een training op een toegankelijke en bijzonder leuke manier inzicht in zowel hun eigen- als elkaars gedrag. 

De methodiek van de wereld van verschil binnen jouw team of organisatie inzetten?
Door inzicht in jouw eigen- en elkaars drijfveren, talenten, uitdagingen zal elk team beter presteren en optimaler functioneren.
Ieder medewerker in zijn eigen talent, dus zijn eigen kracht, laten werken zorgt voor het werken vanuit een intrinsieke motivatie!

DISC wordt ingezet om productiviteit, samenwerking en communicatie te verbeteren.

Mijn visie is het creëren van een betere,- gezondere,- en vitalere wereld, waarin iedereen durft en doet waar hij/zij bestemd voor is, uniek in is.

jeanine@burovitaal.nl

.

Lisa Koning

Lisa is leefstijl,- en duurzame inzetbaarheidscoach.

"Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet"
Het is mijn passie om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf en anderen te halen.
Ik geniet van de uitdaging om tot de kern te komen en om te ontdekken wat individuen echt beweegt. 

Ik coach en adviseer in het veranderen van gedrag en het benutten van volledig potentieel. Daarvoor gebruik ik mijn jarenlange ervaring in sport en bedrijfsleven.

In mijn werk maak ik onder andere gebruik van systeemdenken, positieve psychologie, Acceptance & Commitment Therapy en mindfulness.

lisa@burovitaal.nl

.

Ellen de Vries

Ellen is massagetherapeut obv Chinese geneeskunde en daarnaast coach ze op gezondheid met behulp van
NLP, systemisch werken en een goed gesprek. 

Een goede gezondheid is de basis van een gelukkig leven. En met een goede gezondheid bedoel ik fysiek, psychische én sociaal. Ik help mensen zich bewust te worden van de taal van het lichaam en hun gedrag. En welke invloed dit heeft op hun leven en de omgeving.  Ik help ze bij het doorbreken van patronen.

Met mijn kennis en ervaring als voormalig loopbaanbegeleider, NLP/systemisch werken-coach en massagetherapeut help ik leidinggevenden een bedrijfsklimaat te creëren waarin zij de talenten, vaardigheden en kennis van hun medewerkers optimaal benutten. Op een manier die haalbaar is. En op een manier die past bij de medewerkers én bij het bedrijf.  
Zijn er al mensen binnen het bedrijf die fysieke of psychische klachten hebben? Dan kan ik meteen ingrijpen. Door in gesprek te gaan met de medewerker en deze indien nodig te masseren kan ik direct de spieren laten ontspannen. En van daaruit de fysieke en psychische klachten bij de kern aanpakken, zodat verder leed bespaard blijft. Ook kijk ik naar de ademhaling en de voeding en kan hier adviezen over geven. 

Ik lever maatwerk en ga uit van de kracht van eenvoud. Dat betekent dat ik vrij snel tot de essentie van de klachten kom en simpele oplossingen aandraag die makkelijk kunnen worden uitgevoerd.

Ellen@burovitaal.nl

.

Rijk van Ark

Rijk is gecertificeerd als loopbaanadviseur en geaccrediteerd voor de Talent Motivatie Analyse (TMA)

Medewerkers willen zich professioneel en persoonlijk ontwikkelen. Daarom is het belangrijk te weten waar hun talenten liggen, welke functie daarbij past en hoe ze zich willen ontwikkelen.
Ik begeleid individuele medewerkers die op zoek zijn naar een andere invulling van hun carrière.
Resultaat van loopbaanbegeleiding is dat een medewerker de regie kan nemen over het vervolg van zijn loopbaan. Het aanbieden van loopbaantrajecten stimuleert de arbeidsmobiliteit binnen en buiten de organisatie.

Na jaren te hebben gewerkt als HR-adviseur kreeg ik de behoefte om mij meer bezig te houden met Talentontwikkeling van medewerkers en organisatie. Vitale organisaties vragen om vitale medewerkers en vice versa. Ik heb ervoor gekozen om de Post Hbo opleiding loopbaanadviseur te volgen.
Vervolgens heb ik veel ervaring kunnen opdoen als adviseur voor talentontwikkeling , loopbaancoach, trainer en vitaliteitsadviseur bij grote en kleinere organisaties.
Wat mij typeert is open houding, enthousiasme, betrokken, resultaat gericht en denken in mogelijkheden. 
Ik ben gecertificeerd als Register Loopbaanadviseur bij het Career Management Institute (CMI) en geregistreerd als Erkend Professional Loopbaan professional bij Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Dit biedt je garantie op kwaliteit en vertrouwelijkheid.Verder ben ik geaccrediteerd voor de Talent Motivatie Analyse en de Golden Personality Type Profiler (gebaseerd op Carl Jung). 

rijk@burovitaal.nl